I AM LEARN & EXPLORE

Brochures

Steeds meer brochures worden alleen nog maar digitaal aangeboden. Digitale brochures hebben zeer veel mogelijkheden om het betreffende product te laten zien en handige functies te demonstreren middels video’s. Op nikon.nl/brochure vindt u alle relevante brochures compleet met gedetailleerde specificaties.

Digitutors

Digitutors geven informatie over zaken zoals basiskennis, handige technieken en tips voor het maken van goede foto’s met digitale camera’s van Nikon. Kijk op nikon.nl/digitutors om uw camera snel onder de knie te krijgen. Digitutors geven informatie over zaken zoals basiskennis, handige technieken en tips voor het gebruik van uw camera.

Nikon Workshops

Nikon School is hét platform van Nikon voor mensen die de basisvaardigheden van het fotograferen onder de knie willen krijgen (Nikon Quick Start Workshops) of voor hobby fotografen die de stap naar Ultieme Fotografie willen maken. Of voor mensen die op zoek zijn naar specialistische kennis, over bijvoorbeeld Nikon producten, software of Nikon’s Creative Lighting System. Altijd een goede balans tussen theorie en praktijk en altijd onder leiding van een ervaren fotograaf. Houd de website goed in de gaten voor de workshopkalender: nikon.nl/workshops

Nikon Manual Viewer

Download de Nikon Manual Viewer op uw smartphone of tablet en u heeft de handleiding van uw camera altijd dichtbij. App voor Android en IoS.

Keuzegidsen

Ben je op zoek naar een nieuwe camera? Maak gebruik van de handige productcatalogi en vind de juiste Nikon-camera: Keuzegidsen

Nikon Learn & Explore iPhone app

De Nikon Learn & Explore iPhone app beschikt over prachtige beelden, informatieve artikelen en tutorials.
Met de app heb je altijd deze informatie bij de hand op uw Iphone of Ipad. De handige tips & tricks voor verschillende situaties geven je advies vanuit de palm van je hand. Voor beginnende fotografen, ervaren liefhebbers en doorgewinterde pro’s, er is voor iedereen informatie beschikbaar.
De Nikon leer & Explore iPhone App is gratis te downloaden in de App-store.